ستاد اجرایی هفته منابع طبیعی و آبخیزداری همانند سال های گذشته در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی تشکیل شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی، به منظور برنامه ریزی و هماهنگی های لازم برای برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم هفته منابع طبیعی و آبخیزداری، ستاد هماهنگی و اجرایی این هفته در سطح ستاد اداره کل با حضور معاونین و مسئولین ادارات روابط عمومی و آموزش و تریج تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
در این نشست پیرامون سیاستها و برنامه ای اجرایی این هفته بحث و تبادل نظر شد و کلیات برنامه اجرایی این اداره کل جهت گرامیداشت هفته منابع طبیعی به تصویب رسید.
قابل ذکر است 15 تا ۲۱ اسفند ماه با هدف ترویج فرهنگ منابع طبیعی و آبخیزداری و تبیین اهمیت آن براساس آموزه های دینی، گسترش سنت حسنه درختکاری و ضرورت مشارکت و حضور فعال اقشار مختلف مردم در حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی این ودیعه الهی، هفته منابع طبیعی و آبخیزداری نامگذاری شده است. این هفته در سال ۱۹۱ با شعار “منابع طبیعی، سرمایه ملی” گرامی داشته خواهد شد.
از این رو با توجه به بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت درختکاری و حفظ جنگل ها و مراتع و معرفی و فرهنگ سازی منابع طبیعی، کمیته یاد شده بر اساس سیاست های اجرایی اقدام به برنامه ریزی، تدوین و اجرای برنامه هایی در استان خواهد کرد.