رئیس سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور پروژه بین المللی ترسیب کربن را موفق ترین طرح بیابان زدایی دانست. آقای جلالی در بازدید از طروژه بین المللی ترسیب کربن در خراسان جنوبی گفت: موفقیت این طرح در احیای مراتع ، اشتغالزایی برای روستاییان و جلوگیری از فرسایش خاک سبب شد تا این مدل موفق، در استان های کرمان ، تهران ، خراسان رضوی ، فارس ، البرز ، اصفهان ، آذربایجان غربی ، سمنان و مرکزی اجرا شود.
وی احیای ۱۳ هزار هکتار از بیابان های خراسان جنوبی و اشتغالزایی برای هزار و ۲۷۰ خانوار روستایی در ۴۱ روستا را از مهمترین دستاوردهای اجرای طرح بین المللی ترسیب کربن دانست.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه طرح های منابع طبیعی در فرآیند توسعه کشور نقش بسزایی دارند گفت: ترسیب کربن و حفظ آب و خاک از مهمترین طرح ها و برنامه های این سازمان است که باید دولت در این طرح ها بیشتر سرمایه گذاری کند.
وی با بیان اینکه ۳۲ میلیون هکتار از مساحت کشور بیابانی است ، افزود: امسال ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های بیابان زدایی در کشور در نظر گرفته شده که از این میزان تاکنون ۳۰ درصد اختصاص یافته است.