تاکنون ۱۴ میلیارد ریال به حوزه آبخیزداری استان اختصاص یافته است. مدیرکل منابع طبیعی وابخیزداری استان با بیان این موضوع گفت: این اعتبار از دو محل ملی و استانی تخصیص می یابد که نسبت به سال گذشته افزایش ۱۵۰ درصدی دارد.
نصر آبادی گفت: پروژه های ملی آبخیزداری و آبخوانداری درقالب طرحهای سدهای موجود، فاقد سد، کویر مرکزی و سیاهکوه با اعتبارمصوب ۲۵/۷میلیاردریال و حجم ۱۳۰۰۷۹مترمکعب و اعتبارات استانی آبخیزداری به مبلغ ۶/۶میلیارد ریال با حجمی ۲۴۴۳۰۶مترمکعب در سال مالی ۹۶ اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه در همه مناطق استان طرحهای آبخیزداری انجام میشود، بیان کرد: این میزان اعتبار نسبت به مطالعات انجام شده کافی نمی باشد و در حال حاضر طرحهای مطالعاتی زیادی انجام شده که برای اجرایی شدن نیاز به اعتبار دارد.
وی تصریح کرد : این اعتبار برای احداث بندهای خاکی ، سازه های گابیونی ، سنگی و ملاتی ، نهالکاری ، بذرپاشی و تقویت پوشش گیاهی هزینه می شود .
وی ادامه داد: عملیات آبخیزداری با هدف کنترل سیلاب و فرسایش، تغذیه منابع آب زیر زمینی، بهبود و حفظ پوشش گیاهی در مراتع و جنگل ها انجام می شود زیرا براساس مطالعات و ارزیابی های انجام شده اجرای عملیات آبخیزداری موجب افزایش سطح آب سفره های زمینی و افزایش آبدهی چاه ها و قنوات را به همراه دارد.